testbilde

Spesialister fra første dag

IT grafisk er blant de eldste trykkeriene i Oslo. Målet var aldri å bli størst – men å levere best kvalitet raskt - og til en riktig pris. Slik har vi utviklet oss i takt med tiden.

Trykkeriet startet opp med datidens mest moderne utstyr. Den suksessformelen har vi fulgt siden. Med en tidsriktig og kostnadseffektiv maskinpark leverer vi topp kvalitet – raskt. Derfor er kundeforholdene våre stabile.

Da trykkeriet ble etablert med det stolte navnet ”Industritrykkeriet” i 1917 lå lokalene i 3. etasje i Dronningensgate. Bare få bygg hadde heis, så en av trykkeriets ansatte hadde til oppgave å bære alt papir opp – og ned!

Sommeren 2014 flyttet vil til helt nyrenoverte lokaler i Dagblad-trykk bygget på Lørenskog. Papirleveransene kjøres rett inn i produksjonshallen – og ferdige trykksaker leveres effektivt til kundene.

Mye forandrer seg med tiden. Men det viktigste endrer vi aldri på. Vi setter vår ære i å levere det vi lover. Vårt mål er fortsatt ikke å bli størst. Med personlig oppfølging og service, leverer vi topp kvalitet til gode priser – og som lovet!

Våre grafiske tjenester

Når vi påtar oss en jobb, er det fordi vi vet vi har kompetanse og er spesialister i å utføre det. Er det nødvendig , samarbeider vi med noen få, dyktige underleverandører. På den måten gir vi deg den beste kvaliteten, garantert levering og riktige priser.

Stansing og preging

Moderne kommunikasjon og kundebehandling setter større krav til trykksakene. Hvis du velger prege- og stanseteknikker fremstår ditt budskap mer attraktivt og tydelig. Hos oss kan du velge blant mange løsninger – og det er ikke spesielt dyrt. Hemmeligheten er at vi har investert i maskiner som kan gjøre det effektivt – og vi har kompetansen.

Andre teknikker vi ofte anbefaler er ulike lakkeringsteknikker, tilleggsfarger, foliering eller spesialpapir.

Brevark, konvolutter – eller spennende spesialproduksjoner

Vi vet at alle trykksaker er like viktig for kunden -  og alt får den samme omsorgen hos oss. Mange ønsker ekstra oppmerksomhet eller trenger spesialproduksjon. La deg inspirere av noen eksempler på spennende og ofte uventede leveranser.

IT Grafisk er et moderne trykkeri med kunnskapsfulle medarbeidere.


Copyright © 2018 IT Grafisk AS | Adresse: Skoglistubben 21, 1470 Lørenskog | Telefon: 23 24 85 00